Σε πληρώνουν για να ζήσεις με κατσαρίδες!

Εταιρεία στις ΗΠΑ προσφέρεται να πληρώσει για να απελευθερώσει στο σπίτι σας 100 κατσαρίδες!

Έναντι 2.000 δολαρίων εταιρεία με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα ζητά από τους ιδιοκτήτες ακινήτων να απελευθερώσει εντός του σπιτιού τους 100 κατσαρίδες για τη δοκιμή συγκεκριμένης τεχνικής. Τα κριτήρια που απαιτούνται.

Κάθε καλοκαίρι η εμφάνιση των κατσαρίδων τόσο στα διαμερίσματα των πόλεων -και όχι μόνο- όσο και στην εξοχή προκαλεί ρίγη ανατριχίλας και πανικό καθιστώντας τις αναμφισβήτητα ένα από τα πιο μη δημοφιλή έντομα.

Όσο παρεξηγημένες κι αν είναι, κανείς δεν θα ήθελε να συμβιώνει με μία ή περισσότερες από αυτές στο σπίτι του, οπότε η ενέργεια εταιρείας με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα θα σας βρει σίγουρα αντίθετους.

Σύμφωνα με το New York Post, η εταιρεία The Pest Informer προσφέρεται να πληρώσει 2.000 δολάρια σε ιδιοκτήτες ακινήτων ζητώντας τους να απελευθερώσουν μέσα στο σπίτι τους 100 κατσαρίδες, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει “μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων” και να δει πόσο αποτελεσματική είναι.

Πέντε έως επτά ιδιοκτήτες νοικοκυριών θα επιλεγούν για τη μελέτη αφού εγγραφούν και θα επιτρέψουν στην εταιρεία να “απελευθερώσει περίπου 100 αμερικανικές κατσαρίδες στο σπίτι σας και να μας δώσει την άδεια να κινηματογραφήσουμε και να δοκιμάσουμε μια συγκεκριμένη θεραπεία για κατσαρίδες“.

Στο τέλος της μελέτης, εάν η προσβολή από κατσαρίδες δεν έχει φύγει, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα χρησιμοποιήσει “παραδοσιακές λύσεις εξόντωσης των κατσαρίδων χωρίς κόστος“.

Μάλιστα, προκειμένου να είστε ένας από τους “τυχερούς” ιδιοκτήτες που θα επιλεγούν για τη συγκεκριμένη μελέτη, θα πρέπει να πληρούνται μερικές συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να είστε ιδιοκτήτης του σπιτιού ή να έχετε γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, να είστε 21 ετών και άνω, να μην δοκιμάσετε πρόσθετες θεραπείες για κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της μελέτης και τέλος, το να είστε μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ.

Λοιπόν, σας φτάνουν 2000 δολλάρια για να ζείτε με κατσαρίδες, αυτές είναι οι μεγάλες, όχι οι μικρές της κουζίνας, για ένα μήνα;

Είναι αυτές που χρησιμοποιεί η Μπρέντα για καμβά…

Δείτε παρακάτω τα τελευταία άρθρα μας!

Font Resize
en_US